برای نگهداری طولانی مدت قارچ خوراکی روشهای مختلفی وجود دارد که متناسب با نیاز افراد متفاوت می باشد

ما در این مرحله روشهای نگهداری قارچ خوراکی در منزل را برای خانم های خانه دار ارائه می دهیم

-برای نگهداری کوتاه مدت قارچ تازه آنرا از کیسه پلاستیکی خارج کرده و در یک ظرف در باز ریخته و روی آنرا با پارچه نخی می پوشانیم و سپس درون یخچال قرار می دهیم به این ترتیب میتوانیم قارچ را به مدت یک هفته نگهداری کنیم.

-برای نگهداری درازمد ت قارچ خوراکی ابتدا آنرا در ابعاد مورد نیاز برش داده و می شوییم.سپس ظرف(قابلمه) محتوی آب را بر روی اجاق قرار می دهیم و پس از جوشیدن کمی آبلیمو به آن اضافه می کنیم و قارچهای شسته شده را که آبکش کرده ایم درون ظرف در حال جوشیدن می ریزیم و کمی آنرا هم می زنیم تا زیر و روی آن بطور یکنواخت پخته شود. پس از یک دقیقه قارچها را آبکش نموده و درون آب سردی که از قبل تهیه کرده ایم می ریزیم و پس از سرد شدن مجددا آنرا آبکش نموده و درون فریزر قرار می دهیم

+ نوشته شده در  شنبه ششم فروردین 1390ساعت 21:14  توسط رضا متدین  |